top of page

Reglementen

Schermafbeelding 2022-04-18 om 10.25.23.png

Reglementen

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Binnen UDI 1896 Arnhem kennen we diverse reglementen en protocollen. De basis van een vereniging wordt gevormd door haar statuten en huishoudelijk reglement. Hierin staan de balenagrijkste zaken vastgelegd. Bij het aangaan van het lidmaatschap en/of taken als vrijwilliger is hetgeen bepaald in de statuten en huishoudelijk reglement van toepassing.

UDI 1896 Arnhem en AVG

Ook wij hebben hard gewerkt om klaar te zijn voor de nieuwe wetgeving per 25 mei 2018. Op deze website stond reeds onze Privacy Verklaring en Disclaimer. Deze zijn mede gebaseerd op het AVG stappenplan wat we hebben doorlopen. Dit stappenplan vormt de basis voor het AVG beleid. Deze is te vinden in onze AVG verklaring. Op de website staat ook ons aanmeldformulier wat de basis vormt voor de toestemming die wordt verleend bij het aangaan van het lidmaatschap.

Bestuurs Reglement Alcohol in Sportkantines

In onze kantine willen we bewust omgaan met onze rol als sportverenining. We hebben op basis van het NOC/NSF model een Reglement opgesteld wat is goedgekeurd door de ALV.

Ledenadministratie

De Ledenadministratie verzorgt ons ledenbestand. Om te zorgen dat alle informatie op de juiste plaats kom vragen we je om wijzigingen in adres, email en telefoonnummers aan ons door te geven. Zo kunnen we je snel en goed informeren.

 

Wil je altijd op de hoogte blijven laat ons dan je actuele emailadres weten. Naar dit adres zullen we alle nieuwsbrieven en relevante informatie sturen. We kunnen per lid 2 emailadressen registreren.

 

Voor jeugdleden geldt dat we naast de 2 aan het lid gekoppelde adressen ook 2 emailadressen van ouders kunnen noteren. Geef ons deze adressen door en dan blijven zowel jullie kinderen als julie zelf altijd op de hoogte.

Unknown_edited.png
Schermafbeelding 2022-04-19 om 11.40_edited.png
  • UDI op insta
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page