top of page

Acties

Acties

images0.persgroep.net.webp
JantjeBeton_LOGO_RGB_oranje-1280x640_edited.png

De verenining finanieel gezond houden en sporten bereikbaar houden is één van de ambitievelden van ons beleid. Om dit mogelijk te maken houden we gedurende het jaar diverse acties.

 

Sponsorkliks en de Vriendenloterij zijn acties waar we het hele jaar pofijt van hebben en die er voor zorgen dat we, zeker voor onze jeugdleden, de contributie betaalbaar kunnen houden. Help ons mee door uw bestellingen via sponsorkliks te laten lopen of speel mee in de Vriendeloterij waarbij u UDI als doel aangeeft.

 

Iedere 1e dinsdag van de maand halen we oud papier op. Dit levert een aanzienlijke bijdrage aan de verenigings-financieën op. Wil je mee helpen laat het ons dan weten op info@udi1896.nl

 

Om ieder jaar het jeugdkamp te organiseren is financiele steun onontbeerlijk. Zo kunnen we, tregen relatief lage kosten voor de jeugd, een mooie lokatie, spetterende activiteiten en lekker eten realiseren. Elk jaar collecteren we voor Jantje Beton en verkopen we grote clubloten. 50% van onze opbrengst gaat direct naar het jeugdkamp dus help ons mee onze jeugd een mooi kamp te laten beleven. Wil je ons helpen het maximale eruit te halen, mail ons dan op kamp@udi1896.nl.

grote-clubactie-45-jaar_edited.png
Schermafbeelding 2022-04-18 om 10_edited.png
Unknown_edited.png
sponsorkliks_nl_white_horizontal_edited.png
Acties
logo.png
  • UDI op insta
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page