top of page
Nieuws 2
IMG_6235.jpeg

Beste leden en ouders van leden. 

We staan aan de vooravond van een nieuwe periode in de verenigingsgeschiedenis. We hebben Kermisland verlaten en we zijn begonnen te trainen en gaan straks competitie spelen in de Dumpel in Velp. 
Het zal in het begin wennen zijn, na zo’n 50 jaar Kermisland, maar ik weet zeker dat het goedkomt en dat we met veel plezier in onze nieuwe thuishal gaan spelen en trainen. Wilco heeft zo veel mogelijk de thuiswedstrijden voor de teams op dezelfde zondag gepland, we kunnen straks weer spreken van een zondagje UDI in de hal. Het lukt niet altijd, maar wel zoveel mogelijk, dat alle teams op dezelfde dag thuis spelen.  
De kantine van Kermisland wordt nu gebruikt als opslag, voorlopig tot eind van het jaar, zoals het er nu uitziet.  
De samenwerking met DFS zijn we ook voor dit seizoen aangegaan en er zullen dus een aantal nieuwe talentvolle jonge handballers bij het eerste mee gaan doen onder leiding van onze nieuwe trainer/coach Arjan Hoendervanger.  
Ook bij de dames wat nieuwe gezichten en de groep wordt steeds groter, wat een mooie uitdaging is voor trainer/coach Frans Hartemink en zijn “assistent” John van Laake.  
Ik wens iedereen namens het bestuur een geweldig leuk seizoen toe.  
Gert Daaleman. 
PS De Algemene Leden Vergadering staat gepland op maandag 30 oktober in het clubhuis. 
LET OP: De eerder gecommuniceerde datum wordt dus gewijzigd!! 
We starten om 20.00 uur. Graag ook tot dan.

logo_cf35ccaaed1f5b75b44c80a05381f32a_2x.png
  • UDI op insta
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page